112

BRAȘOV. Despăgubiri morale de până la 22.500 de lei pentru angajatele OMV fugărite cu mașina de un client! Brașoveanul a fost condamnat pentru tentativă de omor

 

Brașoveanul care a vrut să calce cu mașina două angajate OMV (la benzinăria de pe Bulevardul Gării), pe data de 19 aprilie, pe fondul unui conflict, a fost condamnat astăzi la 2 ani și 8 luni de închisoare pentru tentativă de omor și la 1 an de închisoare pentru lovire sau alte violențe, având de executat, în final, 3 ani de închisoare (pedeapsa cea mai grea, la care s-a adăugat o treime din pedeapsa mai ușoară).

Sentința a fost dată de Tribunalul Brașov și poate fi contestată în termen de 10 zile de la comunicare. Astfel, magistrații au decis să mențină măsura arestării la domiciliu a inculpatului Vasile Bratu. Dacă sentința va rămâne definitivă, din pedeapsă va fi scăzută perioada petrecută în stare de reținere, arest preventiv și arest la domiciliu, respectiv din 3 mai – la zi.

Pe latură civilă, instanța obligă asigurătorul Uniqa Asigurări la plata a 12.500 lei cu titlu de daune morale și 192,91 lei daune materiale către una dintre victime (C.R.) și a 22.500 lei daune morale și 423,16 daune materiale către cealaltă victimă (A.B.). Același asigurător ar avea de plătit către Spitalul Județean Brașov (tot dacă va rămâne definitivă sentința) 120,25 lei despăgubiri constând în valoarea prestaţiilor medico-sanitare acordate părţii civile C.R. și 111,73 lei pentru prestațiile medico-sanitare acordate victimei A.B..

Pe 19 aprilie, bărbatul s-a urcat la volanul mașinii cu care mersese la benzinărie, a urmărit-o pe angajata cu care se certase și a lovit-o cu partea frontală a autoturismului marca Opel Corsa, proiectând-o în terasa stației, apoi și-a continuat cursa prin benzinărie și a dat peste altă persoană (care a încercat să-i vină în ajutor colegei sale), călcând-o cu mașina peste picioare. Ambele victime au fost transportate la spital.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button