Sport

BRAȘOV. „Lupii” au câștigat derby-ul cu Sport Club Miercurea Ciuc

 

Corona Brașov s-a impus aseară în confruntarea de la Parinoarul „Olimpic” cu Sport Club Miercurea Ciuc, 4-2, disputa contând atât pentru Liga Mol, cât și pentru Liga Națională la hochei pe gheață.

Arpad Mihaly a deschis scorul în minutul 9, dar oaspeții au egalat imediat prin Solarev. Mai mult, la prima pauză oaspeții au intrat în avantaj, 2-1, după reușita semnată de Campbell, în minutul 11. Repriza a doua a fost controlată de echipa de la poalele Tâmpei. McDonald a restabilit egalitatea în minutul 29, după care Klempa a marcat în superioritate pentru 3-2. Scorul final, 4-2, a fost stabilit de același Klempa, în minutul 46.

„A fost un deby adevărat. S-a jucat un hochei de calitate. Ambele echipe au jucat bine, eu sunt mulțumit de dăruirea pe care au arătat-o băieții. Mă bucur că și tribunele au fost pline, cred că a fost cea mai numeroasă asistență din acest sezon”, a declarat antrenorul Martin Lacroix.

Cu 48 de puncte din 28 de meciuri, Corona Brașov ocupă poziția a patra a ierarhiei, în față fiind Ujpest (50 p – 23 m), MAC Budapesta (51 p – 24 m) și DVTK Jegesmedvek (53 p – 23 m).

Diseară, de la ora 18.30, tot la Patinoarul „Olimoic”, „lupii” vor avea parte de un meci important în lupta pentru locul al patrulea, cu Dunaujvaros Acelbikak, gruparea care îi urmează în clasament cu 43 de puncte din 24 de jocuri.

FOTO: Daniel Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button