Delicte

BRAȘOV. Prostituție în saloane de masaj erotic! Inculpații au beneficiat, definitiv, de reducerea pedepselor

 

Cei doi bărbați „săltați” de anchetatori în aprilie 2014, după ce au determinat tinere să se prostitueze în saloane de masaj erotic din municipiul Brașov au beneficiat de reducerea pedepsei, la Curtea de Apel Brașov.

Costel-Adrian Stoleru, care fusese condamnat de Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov la 10 ani 10 ani și 10 luni de închisoare, va avea de executat doar 6 ani și 3 luni de închisoare, după ce magistrații Curții de Apel Brașov au redus pedeapsa pentru fiecare din următoarele infracțiuni: una de trafic de minori, cinci de trafic de persoane, una de violarea secretului corespondenței și una de nerespectare a regimului armelor și munițiilor (n.r. deținea ilegal o armă). Ca pedeapsă complementară, bărbatul va avea interzis să se apropie de victime la mai puțin de 200 de metri și să dețină orice categorie de arme, pe o perioadă de 4 ani de la eliberare.

Al doilea inculpat din dosar, Cosmin Apostol, fusese condamnat de Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov la 3 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 4 ani, dar Curtea de Apel Brașov a redus pedeapsa la 2 ani de închisoare, pentru o infracțiune de trafic de persoane. Și el are interzis să se apropie de persoana vătămată.
Pe latură civilă, s-a dispus menținerea măsurilor asigurătorii instituite în cursul urmăririi penale asupra bunurilor inculpaților (în cazul lui Stoleru, până la concurența sumei de 743.700 lei).

Amintim că, în aprilie 2014, anchetatorii informau că, în urma cercetărilor, s-a stabilit că mai multe tinere au fost obligate să se prostitueze sub stricta supraveghere a patronilor saloanelor respective. Anchetatorii au efectuat percheziții la trei saloane din oraș, înainte de a-i „sălta” pe inculpați.

Întreaga sentință poate fi găsită AICI!

CITIȚI ȘI:

Exclusiv. Braşov. Patron condamnat la peste 10 ani de închisoare pentru activităţile ilegale din saloanele de masaj erotic


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button