Sport

SURPRIZĂ. Becali a zis că… NU se pricepe la fotbal!!!

 

După ce acum vreo săptămână Gigi Becali declara că are inteligență și har și – prin urmare – se pricepe la fotbal (a reținut ceea ce i-a spus Hagi!), punctând că o echipă trebuie să aibă „coloană vertebrală”, respectiv un ax central puternic, după eșecul Stelei de aseară de pe „National Arena”, 1-2 (Fl. Tănase / Bud 2) cu CFR Cluj, în etapa a 9-a din Liga 1, a dat-o la întors.

„Jucătorii nu pot alerga, n-ai ce să le faci. Toată echipa a fost moartă. Nu ştiu, nu sunt nici doctor, nici psiholog. De ce să mai aduc jucători? Nu sunt tot ăia care ne aduceau bucurii? E ceva ce nu pot să înţeleg. Suntem oricum pe locul 1, avem o diferenţă de 3 puncte. Din punct de vedere valoric, nu ne batem cu nimeni. Ce s-a întâmplat acum e ceva ce nu ştiu eu să explic. Specialiştii, psihologii pot explica. Eu sunt doar un finanţator, nu sunt specialist, nu mă pricep la fotbal”, a comentat, supărat, șeful Stelei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button