Delicte

UPDATE. BRAŞOV. Victima femeii capturate în Ghimbav a fost ucisă, tranşată, carbonizată, apoi aruncată la gunoi

 

Am relatat mai devreme că o femeie în vârstă de 37 de ani a fost, ieri, capturată în Ghimbav, de poliţiştii braşoveni, pe numele ei fiind emis mandat european de arestare, ca suspectă de complicitate la o crimă comisă în septembrie 2014 în Grecia, în localitatea Egaleo. 

Citiţi aici despre capturare: BRAŞOV. Urmărită internaţional pentru complicitate la crimă în Grecia, capturată la Ghimbav

Femeia face parte dintre-un grup de trei persoane care a comis o crimă oribilă în noaptea de 23 spre 24 septembrie 2014.

Astfel, femeia prinsă în Ghimbav, un bărbat român în vârstă tot de 37 de ani, capturat şi el luna trecută în Ghimbav, precum şi o grecoaică de 44 de ani, au ucis cu sânge rece un bătrân grec de 84 de ani, la care stăteau cu chirie, după cum au constatat criminaliştii în cursul anchetei.

Cei trei bănuiau că gazda lor avea bani şi bijuterii în casă. Când au vrut să-i fure bunurile, bărbatul s-a trezit, după cum a relatat presa elenă de-a lungul timpului. Speriaţi că au fost descoperiţi, cei trei l-au ucis. Ca să-şi acopere urmele, s-au apucat să tranşeze cadavrul, după care l-au ars, iar rămăşiţele carbonizate le-au aruncat la un tomberon din capătul străzii. 

Oroarea a fost descoperită în zorii zilei, de oamenii de la salubritate când au venit să ridice gunoiul. Încă de la începutul anchetei, investigatorii au bănuit că suspecţii nu pot fi decât persoane pe care victima le cunoştea, astfel că în scurt timp au luat-o pe urmele chiriaşilor. 

Femeia de 44 de ani, din Grecia, a fost arestată, însă românii au reuşit să părăsească ţara, venind acasă, în România. Mai exact, la Ghimbav. Ca urmare, pe numele lor, autorităţile elene au emis mandate europene de arestare.

Acum, românii aşteaptă să fie daţi pe mâna anchetatorilor greci.

Presa din Grecia a relatat la scurt timp după comiterea crimei, în noaptea de 23 spre 24 septembrie 2014, că omorul ar fi fost inspirat dintr-un serial documentar de investigaţii, difuzat pe posturile din Grecia cu câteva zile înainte de fapta de referinţă. Episorul cu numele „Femei criminale”, care i-ar fi inspirat pe criminalii octogenatului elen era realizat după o faptă reală, o crimă comisă în SUA anului 2005, când trei tinere au ucis un bărbat prin strangulare, l-au tăiat bucăţi, l-au ars, iar bucăţile carbonizate le-au aruncat pe un câmp.   

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button