Sport

UPDATE. Reacție a Federației Române de Lupte în cazul morții maseurului suspectat că ar fi avut SIDA!!!…

 

Pe pagina oficială de Facebook, Federația Română de Lupte a prezentat un comunicat, din care spicuim: „Felul în care este zugrăvit profesionistul Cosmin Nițescu de către mulți dintre oamenii de care a avut grijă luni de zile, dar și de către cei care se află în spatele acestei mizerabile acțiuni, depășește granițele bunului simț și ale unei educații primare. Orientarea sexuală a unui cetățean liber al Uniunii Europene nu este problema nimănui! Nici un secretar general sau vreun președinte nu poate hotărî dacă un antrenor se îndrăgostește de o sportivă, nu poate controla apetitul sexual al vreunui luptător sau al unei atlete, dar nici măsurile de protecție sau contracepție!

Din punct de vedere al Codului Muncii, domnul Cosmin Nițescu a fost declarat apt medical, atât în anul 2014, cât și în anul 2016, existând în acest sens documente doveditoare.

Pana în acest moment, toate testele HIV efectuate de sportive și antrenori sunt negative!”.

CITEȘTE ȘI: AVEA SIDA?! Maseur al lotului național de lupte, MORT LA BRAȘOV!!! Panică…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button