Politic

BRAŞOV. „Şi-au dat mâna” pentru a da apă caldă celor aproape 10.000 de oameni care fac doar duşuri reci

 

Printr-un comunicat de presă semnat de preşedintele PSD Marius Dunca şi de de viceprimarul Mihai Costel (PMP Braşov), am fost anunţaţi că „rezolvarea problemei livrării de apă caldă a intrat în linie dreaptă”.

„Am iniţiat o întâlnire a celor opt consilieri locali PSD, cu primarul George Scripcaru şi cu viceprimarul Mihai Costel. Am vrut să ne asigurăm că, prin discuţii la aceeaşi masă, vor fi lămurite toate aspectele ce ţin de înfiinţarea serviciului public de termoficare, şi vor fi armonizate toate chestiunile ce ţin de comunicare. Odată iniţiat dialogul, am transmis celor din executivul municipalităţii faptul că aleşii locali ai PSD vor sprijini orice demers care respectă legea. Așa se va întâmpla și la următoarea şedinţă de Consiliu Local, în care se va adopta Hotărârea prin care noul serviciu este definit, potrivit legii, ca entitate juridică”, e declarat preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca.

Următoarea etapă va fi obţinerea Codului Unic de Înregistrare şi mai ales, de obţinere a unei licenţe emise de Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare. Acest din urmă act va permite rezolvarea problemei termoficării.  

Va urma ca, într-o viitoare şedinţă a deliberativului, să se pună în discuţie protocolul la care a făcut referire și prefectul.

„Este necesar să se întâmple şi acest lucru, pentru că unul dintre semnatari, Tetkron, nu va mai avea calitatea de parte a acestui act, de vreme ce nu mai are licenţă validă. Am convenit împreună ca orice problemă majoră care ar putea apărea pe viitor, să fie rezolvată pe calea normală, a dialogului”, a specificat sursa citată.

citiţi şi

BRAŞOV. Noi contre pe subiectul noului serviciu de termoficare

BRAŞOV. S-ar putea ca la iarnă să avem toţi apă caldă şi căldură! Încă un pas pentru înfiinţarea noului serviciu de termoficare

BRAŞOV. Greu se mai „naşte” serviciul de termoficare în municipiu! Fără lacrimi şi sânge, ci cu acuzaţii!

BRAŞOV. Blocaj total: iarna ar putea începe fără încălzire în sistem centralizat


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button