Sport

FC BRAȘOV. Echipa a plecat la Satu Mare cu… PRIMELE achitate!!!

 

După antrenamentul efectuat în această dimineață, delegația „stegară (18 fotbaliști, plus staff-ul tehnic) a plecat la Satu Mare, pentru întâlnirea cu Olimpia, programată mâine de la ora 18.00 – în direct la Digi Sport, din cadrul etapei a 3-a a Ligii 2 la fotbal.

Echipa brașoveană se va opri la Tg. Mureș, unde va dejuna, după care își va continua drumul. Și Ștefan Grigorie face deplasarea, astfel că foarte probabil va fi titular în partida de vineri.

Așa cum a promis, Vasile Dochița, directorul general al grupării FC Brașov, le-a achitat astăzi primele promise jucătorilor în urma victoriei de duminică din confruntarea cu Juventus București, „stegarii” fiind, astfel, cu banii la zi.

„Sper că asta îi va motiva suplimentar pe băieți pentru a obține un rezultat favorabil la Satu Mare. Olimpia este o echipă bună, dar noi trebuie să ne impunem”, ne-a declarat Dochița.

CITEȘTE ȘI: LIGA 2. Echipele, făcute „ca la Nufărul”!!! Președintele FRF a mințit!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button