Sănătate

BRAŞOV. Pacienţii nu mai vor mâncare în vase tip gamelă

  • IMG-20160725-WA0007_217684.jpg
 

Aşa cum aminteam mai devreme, pacienţii au prins curaj şi se adresează cu încredere Comisiei de Sănătate a Consiliului Judeţean Braşov, făcând sesizări şi propuneri pe adresa de e-mail comisiadesanatate@judbrasov.ro

Sesizările ce ţin de competenţa comisiei amintite sunt arhivate, verificate şi în măsura în care va fi posibil, se va găsi o rezolvare, după cum ne-au spus membrii comisiei. Celelalte sesizări sunt direcţionate către instituţiile abilitate să le rezolve.

Aşteptăm să vedem dacă se va găsi o soluţie și la următoarea sesizare:

Un pacient a trimis o notificare prin care solicită ca mâncarea primită în perioada spitalizării să nu mai fie pusă în veselă de inox. Asta, mai ales în condiţiile în care serviciul este externalizat. El a trimis şi nişte poze, care ilustrează grija cu care le este servită masa: supă cremă în farfurii de inox, iar la masa de seară, o eugenie, câteva felii de salam, un triunghi cu brânză şi un pahar de ceai (paharul este al pacientului), toate puse pe noptieră.

citeşte şi

BRAȘOV. În premieră, Comisia de Sănătate a CJ a luat la pas spitalele din municipiu 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button