112

UPDATE. PLAN ROŞU în judeţul Braşov! Patru morţi şi doi răniţi grav, după răsturnarea unui autocar! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

  • persani.jpg
  • persani2.jpg
 

Patru persoane, trei adulţi şi un copil, au murit după răsturnarea unui autocar, în urmă cu puţin timp, pe DN 1, în zona localităţii braşovene Perşani, potrivit prefectului Braşovului Ciprian Băncilă. Acesta se află în drum spre locul tragediei, după cum ne-a informat acum câteva minute. 

El ne-a informat că alte două victime (un adult şi un copil) se află în stare foarte gravă, motiv pentru care s-a cerut intervenţia elicopterelor SMURD. În autocar s-ar fi aflat în jur de 30 de oameni, adulţi şi copii.

La rândul ei, reprezentanta Ambulanţei Braşov, Anca Răduca, ne-a informat că, pe lângă cei patru decedaţi, s-ar număra 14 răniţi. La faţa locului s-au deplasat şapte echipaje SMURD plus terapia intensivă, patru echipaje de la ambulanţă, plus două cu medic, conform Adrianei Palaghiea, din cadrul Ambulanţei. „S-a alertat şi elicopterul, dar este în stand-by. Încă se face triajul şi evacuarea de la accident. Victimele vor fi dispersate la spitalele din Braşov”, a explicat sursa citată. Aceasta a precizat că „aproximativ 16 copii au fost răniţi”.

Şi Luiza Dănilă, din cadrul ISU Braşov, ne-a informat că la faţa locului se deplasează un echipaj SMURD de transport victime multiple.

Amintim că a fost pus în aplicare Planul Roşu.

Trafic întrerupt 

Conform Infotrafic, „la această oră (13:15), în judeţul Braşov, traficul rutier este întrerupt pe DN1 Braşov – Făgăraş, la kilometrul 205+200 de metri, între localităţile Perşani şi Vlădeni, din cauza unui accident în care a fost implicat un autocar de mici dimensiuni. Într-o curbă periculoasă, autovehiculul a ieşit în afara părţii carosabile”.

Foto: Facebook

CITIŢI ŞI:

PLAN ROŞU în judeţul BRAŞOV!!! Un autocar s-a răsturnat lângă Perşani!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button