Sport

BRAȘOV. A doua edție a Maratonului Internațional Brașov s-a ridicat la nivelul așteptărilor!

 

A doua ediție a Maratonului Internațional Brașov, care are loc astăzi în orașul nostru, este o reușită. Peste 2.000 de participanți au răspuns prezent invitației organizatorilor, printre competitori numărându-se și persoane cu dizabilități care au vrut să contribuie la cauza caritabilă a evenimentului, o sumă de bani fiind donată Asociației „Copiii de Cristal”.

La întrecerea de astăzi a participat și Valeriu Tomescu, antrenorul care a dus-o pe Constantina Diță spre medalia de aur la maratonul din cadrul Jocurilor Olimpice din 2008, de la Beijing.

„Mi-a fost greu. Nu m-am antrenat de mult și asta se vede. Trebuie să mă îngrijesc mai mult. Se simte lipsa unui mod de viață mai sănătos. E adevărat că nu m-am abătut de la principiul meu, pe care l-am transmis și altora, și nu am mers tare, dacă nu am fost antrenat. Nu am avut nici o ambiție, nu am vrut să întrec pe nimeni, am venit doar pentru a susține acest concurs deosebit. Sunt aici oameni inimoși care organizează acest eveniment. Sper ca, pe viitor, acesta să crească an de an. Brașovul merită un asemenea concurs. Traseul este frumos. Normal, se pot aduce îmbunătățiri în orice cursă din lumea asta, chiar și la New York. Se crește o istorie, iar acest traseu ar putea rămâne în memoria oamenilor care au alergat aici. Interesul a fost și este mare. Nu știu dacă se poate, dar dacă s-ar putea face puțin mai repede în an ar fi și mai bine, dar aici, chiar dacă organizatorul este foarte bine intenționat, se lovește de alte lucruri. E un traseu fantastic și ar fi ideal să se alerge când este mai răcoare. E obligatoriu ca acest concurs să fie unul tradițional pentru România. Poate sunt subiectiv, dar Brașovul este cel mai frumos oraș din România. Este emblematic pentru țara noastră și are nevoie de un astfel de eveniment”, ne-a declarat Valeriu Tomescu.

Dacă dimineața adulții au fost în centrul atenției, după-amaiaza este dedicată copiilor. Ei au parte de cursele lor, după care sunt premiați.

Câștigătorii pe fiecare categorie pot fi văzuți pe site-ul maratonulbrasov.ro, la secțiunea „Rezultate”.

Mai multe poze, pe www.facebook.com/StiriOnlineBrasov.

Evenimentul este susținut de Telekom România, fiind parte a campaniei „Mişcarea face bine”, powered by Dolce Sport, canalul de sport al Telekom România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button