Expres
Update. Brânza de la Făgăraş avea stafilococ!
Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor arată noi date despre cazul de toxiinfecţie alimentară din Făgăraş, din 10 mai. Astfel, se arată că în urma testelor efectuate „s-a identificat prezenţa peste limitele admisibile a Stafilococului coagualazo pozitiv în caşul proaspăt de oaie şi de capră analizat“. Probele vor fi trimise pentru alte teste la Institutul de Igienă şi Sănătate Publică Veterinară Bucureşti.
24 de persoane au ajuns la spitalul din Făgăraş, cu simptome de toxiinfecţie alimentară. Amintim că stafilococul reprezintă un tip de bacterie ce cauzează mai multe tipuri de infecţie în corpul uman.
Citiţi şi:
UPDATE. Alertă! 24 oameni cu toxiinfecţie alimentară, în Făgăraş!
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.