112

Braşovean arestat pentru că şi-ar fi agresat sexual fiica în vârstă de 13 ani

 
Un braşovean a fost arestat preventiv, fiind acuzat că, din vara anului 2014 şi până în luna septembrie a anului trecut, şi-a agresat sexual fiica în vârstă de 13 ani.
 
Conform unui comunicat remis de procurori, bărbatul „folosindu-se de autoritatea paternală care-i conferea influenţă asupra minorei, ori prin mijloace de recompensare, constând în cumpărarea de bunuri, a constrâns-o moral pe minoră să îl lase să o pipăie pe sâni şi în zona organelor genitale. Totodată, au existat şi două episoade în care BOROŞ SEBASTIAN – CRISTINEL a constrâns-o moral pe minora B.C. să îl masturbeze în dormitorul conjugal. Majoritatea episoadelor de agresiune sexuală s-au petrecut în dormitor, în timp ce în imobil se mai afla într-o cameră îndepărtată doar bunica maternă a persoanei vătămate”.
 
Dată fiind trauma prin care a trecut, minora ar fi devenit apatică şi nervoasă în ultimele trei luni ale anului trecut, iar de Crăciun, în timp ce părinţii ei se aflau în străinătate, să-şi petreacă acolo sărbătorile de iarnă, şi-ar fi provocat mai multe leziuni pe antebraţe, prin folosirea unui aparat de ras.
 
„Se poate creiona profilul unei preadolescente marcate de experienţa traversată”
 
Conform raportului întocmit de un specialist psiholog din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Braşov, „se poate creiona profilul psihologic al unei preadolescente marcate de experien?a traversată, de povara secretului apăsător şi sentimentele contradictorii izvorâte din aceste întâmplări. Tabloul simptomatologic creionează efecte posttraumatice specifice agresiunilor cu substrat sexual de intensitate subclinică, care tind să se neutralizeze prin intermediul mecanismelor de apărare specifice, de natură inconştientă”, după cum au informat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.
 
Bărbatul a recunoscut o parte din fapte, dar susţine că iniţiativa i-a aparţinut fiicei sale
 
În cadrul audierilor, suspectul a recunoscut „nuanţat” în parte comiterea faptelor, dar a susţinut că iniţiativa i-a aparţinut minorei, aspect contrazis de fată şi de probele administrate în cauză, au mai informat anchetatorii.
Când a fost audiat din nou, în calitate de inculpat, bărbatul nu a mai dorit să facă o nouă declaraţie în cauză, menţinându-şi declaraţia iniţială.
„Audierea inculpatului s-a realizat abia la acest moment deoarece până în prezent acesta s-a sustras chemărilor făcute în acest sens de către organele de cercetare penală, motivând că a fost re?inut în străinătate în interes de serviciu, aspecte ce urmează să fie verificate la angajatorul acestuia”, au specificat procurorii.
 
Decizia de arestare preventivă este definitivă, aparţinând atât judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Braşov, cât şi de la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.
Întregul comunicat poate fi găsit AICI!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button