Sport

BUDESCU NU UITĂ: „Iordănescu era galben la față de emoții”!!!

 

Ajuns în liga secundă din China, Constantin Budescu nu a fost convocat de selecționerul României pentru Euro 2016, deși a fost decisiv în ultimul meci din preliminarii al „tricolorilor”, în deplasarea din Insulele Feroe.

Dezamăgit că n-a fost nominalizat măcar pentru acțiunea echipei naționale de fotbal din Italia, „unde selecționerul putea constata dacă sunt sau nu în formă pentru Euro”, Budescu a declarat pentru presa sportivă din țara noastră: „Iordănescu ar trebui să vă spună cum mă implora să joc pentru dânsul în Feroe. Îmi spunea că are mare nevoie de mine, chiar în ziua partidei din preliminarii. Era galben la față de emoții și încă avea o presiune fantastică pe umerii lui. Mă bucur că l-am ajutat și i-am risipit emoțiile, chiar dacă acum m-a uitat”.

De asemenea, fostul fotbalist al Astrei a precizat că e convins că atacantul Denis Alibec nu va primi prea multe șanse din partea Generalului: „Nu cred că o să aibă curaj să-l titularizeze la Euro. O să adoptăm probabil aceeași tactică defensivă și fricoasă. Eu am spus mereu acest lucru și probabil că asta a deranjat”.

Budescu și-a încheiat oful, relatând că nu-i place să mintă, să susțină că selecționerul e foarte bun doar pentru a fi convocat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button