Delicte

Atenţie ce cumpăraţi! Un bărbat a primit o bucată de gresie în locul unui telefon mobil de ultimă generaţie

 
În locul telefonului de ultimă generaţie care îi fusese promis de un comerciant ambulant, un bărbat a primit o bucată de gresie. 
Victima a fost abordată de un necunoscut în faţa unui local de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, care a întrebat-o dacă doreşte să cumpere un telefon mobil de ultimă generaţie la preţ profitabil. Ca să fie convingătorul, individul i-a şi arătat celularul. Astfel, albaiulianul i-a datbanii ceruţi, iar după plecarea în grabă a vânzătorului, şi-a dat seama că dăduse bani pe o bucată de gresie. Imediat, bărbatul a sunat la 112, iar un echipaj de jandarmi a reuşit să-l prindă pe suspect: un bucureştean de 35 de ani. 
„Pentru prevenirea acestor situaţii, din nou atragem atenţia cetăţenilor să nu cumpere diverse produse oferite de comercianţii ambulanţi deoarece, deşi preţul poate fi atractiv, marfa are de cele mai multe ori o calitate îndoielnică, nu poate fi folosită conform destinaţiei şi chiar poate duce la apariţia unor îmbolnăviri sau accidentări. Mai mult, aşa cum am văzut şi din cazul de faţă, cumpărătorii pot fi victimele unor fapte de înşelăciune”, au explicat reprezentanţii Jandarmeriei Alba.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button