Expres

BRAȘOV. Cadouri pentru 25 de copii aflați în situații de risc

 
Iepurașul vine mai repede pentru 25 de copilași având vârste cuprinse între 6 și 10 ani care beneficiază de serviciile oferite de Centrul de Zi Astra. În fapt, 22 dintre aceștia vor primi chiar mâine cadouri – câte un pachet cu alimente în valoare de 100 de lei, dar și haine și încălțări de 300 de lei, la Școala Generală nr. 3, urmând ca și ceilalți trei copii să primească darurile. Cei mai mulți dintre minorii care vor primi ajutorul financiar se află în grija rudelor sau chiar a vecinilor, întrucât părinții lor au plecat în străinătate. La Centrul de Zi, micuții beneficiază de consiliere psihologică, dar și de program after-school, care include primirea unei mese calde, zilnic.
Viceprimarul Brașovului, Adina Durbacă, ne-a explicat că banii cu care au fost cumpărate cadourile oferite înaintea sărbătorilor pascale au fost strânși în urma concertului caritabil organizat de Biserica Adventistă și susținut de Grupul Voces, la Sala Patria, pe 2 aprilie. Atunci, intrarea la spectacol a fost liberă, fiecare participant având libertatea să doneze cât și-a permis. Astfel, s-au strâns aproximativ 10.000 de lei. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button