Politic

UPDATE. BRAŞOV. Delegaţia PSD s-a întâlnit cu Liviu Dragnea, pentru a-i prezenta situaţia, dar mai ales consecinţele unei preluări forţate a puterii în organizaţie

 

Aşa cum au promis/ameninţat, liderii PSD Braşov au plecat astăzi, dis-de-dimineaţă, la Bucureşti, unde s-au întâlnit cu şefii organizaţiei mari, în încercarea rezolvării spinoase, create, pare-se, de Liviu Dragnea, prin decizia de a înlocui candidatul la funcţia de primar al Braşovului, Răzvan Popa, anunţat de câteva luni, cu independentul Cătălin Leonte.

Cu câteva minute în urmă, Răzvan Popa ne-a declarat: „Am avut o discuţie cu Liviu Dragnea şi i-am prezentat atât situaţia, cât şi consecinţele în partid dacă decizia de la Bucureşti se va menţine în ceea ce ne priveşte. De asemenea, i-am prezentat şi rezultatele sondajului de opinie realizat săptămâna trecută, în care eu am 30 de procente, iar Cătălin Leonte doar 12. Mie mi-a lăsat impresia că Dragnea a fost dezinformat până acum şi nu a avut toate elementele necesare înainte de a lua decizia care a dus la situaţia tensionată de acum. Acum, după această întrevedere, cred că are toate datele, pentru a lua o decizie clară. Eu am încredere că are suficientă experienţă politică să-şi dea seama că o astfel de încercare de preluare în forţă a puterii nu face bine partidului. Mai ales în această perioadă, după patru luni în care toată lumea l-a susţinut pe Răzvan Popa penru funcţia de primar al Braşovului, acum se primeşte directivă să fie susţinut Cătălin Leonte, o persoană care nu a procedat corect faţă de noi, ca social-democraţi, nici după ce şi-a dat demisia din PSD. Iar acum, după ce şi-a anunţat candidatura ca independent, vine pe uşa din dos ca să candideze din partea PSD”.    

citeşte şi

BRAŞOV. Scandalul din PSD ia amploare. S-ar modifica listele de candidaţi pentru CL şi CJ

BRAŞOV. Scandal la PSD după numirea altor candidaţi la funcţiile de primar şi preşedinte CJ


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button