Expres

Grupul Voces revine la Braşov pentru iubitorii de muzică, dar şi ca să-i ajute pe copiii aflaţi în situaţii de risc

 
Pentru a veni din nou în ajutorul braşovenilor sărmani, Grupul Voces va susţine în weekend un concert caritabil, rezultat în urma colaborării dintre Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea „Maranatha” Braşov şi reprezentanţii Primăriei Braşov. Evenimentul va avea loc sâmbătă, orele 19.00, la Sala Patria.
 
„Este al doilea eveniment pe care îl organizăm alături de Primăria Braşov pentru a răspunde nevoilor persoanelor aflate în evidenţa Direcţiei de Servicii Sociale şi sperăm ca prin dărnicia celor care vor participa la concert să atingem într-un mod pozitiv vieţile acestor oameni”, a declarat Ştefăniţă Poenariu, pastorul Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea „Maranatha” Braşov.
 
Intrarea la concert va fi liberă, în limita locurilor disponibile, participanţii fiind invitaţi să facă o donaţie în urnele special pregătite.
 
„Doresc să le mulţumesc celor de la Biserica Adventistă pentru implicarea lor şi suportul pe care ni-l acordă în sprijinirea copiilor aflaţi în situaţii de risc. Le urez succes în demersul lor şi sper ca acest exemplu să fie urmat de cât mai mulţi, mai ales că vizează grupuri vulnerabile din punct de vedere social”, a declarat Adina Durbacă, viceprimar al municipiului Braşov.
 
Primul concert caritabil susţinut de Grupul Voces la Braşov a avut loc în toamna anului 2013, la Biserica Neagră. 
 
Grupul Voces este un proiect început acum şapte ani de tineri din mai multe oraşe din Transilvania care au aceeaşi pasiune: muzica. Corul abordează piese muzicale religioase aparţinând mai multor culturi şi în diverse limbi, în încercarea de a înţelege muzica şi lauda la adresa lui Dumnezeu în mod complex.
Unul dintre scopurile corului este să-i ajute pe sărmani. 

sursă foto: Primăria Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button