Sport

BRAȘOV. Dan Calancea: „Lipsa de experienţă a multor jucătoare şi-a pus prea mult amprenta în play-off”

 

Olimpia CSU Brașov a încheiat pe poziția a patra în Liga Națională de baschet feminin, după ce a pierdut, 0-2 la general, finala mică în care s-a duelat cu CSM Târgoviște.

După disputa de aseară, a doua a seriei, câștigată de CSM Târgoviște cu 79-62, pe sferturi 19-17, 14-19, 29-9, 17-17, care a „închis” finala mică, antrenorul Dan Calancea a comentat: „Din păcate, am început slab sfertul al treilea, am făcut câteva greşeli copilăreşti, iar acest lucru ne-a costat. Am intrat la pauza mare în avantaj şi mă aşteptam să începem cu alt moral. Este păcat că nu am reuşit mai mult. Am disutat două finale, cea pentru trofeu în Cupa României şi cea mică în Liga Națională şi din păcate le-am pierdut pe amândouă. Consider că lipsa de experienţă a multor jucătoare, care nu s-au mai confruntat cu astfel de situaţii,cu finale de campionat sau Cupă, şi-a pus prea mult amprenta pe jocul nostru. Din punctul meu de vedere, am căzut mental pe acest final de sezon. Cred că puteam mai mult, dar oricum eu le mulţumesc fetelor pentru ceea ce au realizat. A fost un sezon extraordinar”. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Olimpia CSU a încheiat pe locul 4 în Liga Națională de baschet feminin


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button