Politic

Gabriel Oprea poate fi urmărit penal!

 

Senatorii au votat azi pentru încuvinţarea urmăririi penale a lui Gabriel Oprea. Au fost 71 de voturi pentru solicitatea DNA, 52 împotriva şi un vot anulat, arată presa centrală. Înainte de vot, Gabriel Oprea a spus că este nevinovat și a cerut colegilor să voteze împotriva cererii DNA. Fostul ministru de interne este acuzat de abuz în serviciu, în dosarul fostului şef al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, Nicolae Gheorghe.

Ieri, senatorii jurişti au dat aviz pozitiv pentru cererea DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea şi pentru cererea de arestare preventivă a Doinei Anca Tudor.

Senatoarea Anca Doina Tudor este acuzată de complicitate la infracţiunea de luare de mită, în dosarul fostului vicepreşedinte al Autorităţii pentru Supraveghere Financiară, George Daniel Tudor. Senatorii trebuie să voteze azi şi în cazul colegei lor Anca Doina Tudor.

Revenim cu amănunte

Citiţi şi:

Cererea de urmărire penală a lui Gabriel Oprea a fost avizată!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button