Politic

Cioloş este chemat să dea explicaţii pentru că a schimbat prefecţii

 

Premierul Dacian Cioloş e solicitat să dea explicaţii, în Parlament, despre schimbarea prefecţilor. „ALDE solicită prezenţa lui Dacian Cioloş în Parlament pentru a ne prezenta care au fost criteriile în desemnarea noilor prefecţi. Au promis prefecţi tehnocraţi, dar au numit în funcţii oameni ai PNL”, a declarat copreşedintele partidului, Daniel Constantin, potrivit unui comunicat. Daniel Constantin spune că şeful Executivului a declanaşat astfel o nouă criză politică. Decizia de a-l chema pe premier în Parlament poate fi luată de Biroul permanent al Senatului. Amintim că recent, premierul a fost chemat în Senat, tot la iniţiativa ALDE, pentru a da explicaţii în legătură cu acţiunea ANAF în cazul grupului Intact.

Tot azi s-a anunţat că liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut premierului Dacian Cioloş să efectueze o remaniere guvernamentală. Dragnea a spus că există nemulţumiri faţă de unii miniştri, social-democraţii luând în calcul depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Cabinetului.

Citiţi şi:

UPDATE. Lista judeţelor unde s-au schimbat prefecţii!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button