Sport

DUBAI OPEN. Simona Halep, lăudată de cea care a învins-o

 

Ana Ivanovici s-a impus în turul doi de la Dubai în fața Simonei Halep, scor 7-6 (7-2), 6-2, însă sârboaica a lăudat-o pe jucătoarea noastră. „Mă simt minunat. A fost un meci foarte greu. Primul set a fost o adevărată bătălie. Simona e o jucătoare grozavă. Cred că a fost printre cele mai bune meciuri ale mele. Am început greu pentru că am fost emoționată. Am jucat foarte bine pe forehand azi, dar am și servit bine”, a spus Ivanovici după meci la Digi.

Ana Ivanovici va juca în sferturile de finală împotriva cehoaicei Barbora Strycova, locul 47 WTA.

Halep (24 ani), numărul trei mondial, va coborî de pe podiumul ierarhiei WTA după acest turneu, pentru a doua oară în ultimii doi ani. Halep câștigase turneul de la Dubai anul trecut, după o finală cu Karolina Pliskova (Cehia).

Halep va primi pentru participare un cec de 19.809 dolari și 55 de puncte WTA, urmând ca săptămâna viitoare să participe la turneul de la Doha, pe care l-a câștigat în 2014.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button