Politic

Brașov. Gheorghe Ialomițianu: „Dacă George Scripcaru ar candida, ar avea susținerea noastră”

 

Deputatul brașovean Gheorghe Ialomițianu a prezentat astăzi, într-o conferință de presă, lista liberalilor care și-au depus candidatura pentru funcția de primar al Brașovului și pentru cea de președinte al Consiliului Județean.  

În momentul de față, a afirmat Ialomițianu, PNL realizează sondaje de opinie pentru a vedea care dintre candidați sunt cei mai potriviți pentru ocuparea celor două funcții.

Pentru funcția de președinte CJ, și-au manifestat intenția de a candida Adrian Veștea (primarul Râșnovului), Claudiu Coman (vicepreședinte al CJ, care îndeplinește și atribuțiile președintelui) și consilierul județean Luminița Olteanu.

În cursa internă pentru funcția de primar al Brașovului s-au înscris Adrian Gabor (vicepreședinte al CJ), Adina Durbacă (viceprimar al Brașovului), Ciprian Bucur (viceprimar al Brașovului), consilierii locali Carmen Ferghete Țop, Adrian Oprică și Sergiu Chifu, precum și Ladislau Hathazi.

Anul acesta primarii vor fi aleși prin vot direct, într-un singur tur de scrutin, iar președinții consiliilor județene vor fi desemnați de aleșii județeni.

Parlamentarul a mai spus că actualul primar al Brașovului, George Scripcaru, nu și-a depus candidatura pentru nici una dintre cele două funcții: „Dacă se va răzgândi și va dori să candideze pentru un nou mandat, noi îl vom susține, dar, până la urmă, el decide dacă mai mai dorește să fie primar al Brașovului și în următorii patru ani”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button