Politic

Se vor relua discuţiile privind MAJORAREA salariilor parlamentarilor

 

Discuţiile privind majorarea salariilor aleşilor vor fi reluate în comisiile de specialitate ale Camerei Deputaţilor, conform Mediafax.

Amintim că ordonanţa de urgenţă prin care au fost majorate salariile unor categorii de demnitari a fost emisă în vara anului trecut de Gabriel Oprea, în calitate de premier interimar. Oprea a precizat, la acea dată, că majorarea va fi aplicată pentru 48 de funcţii de demnitari. De altfel, Gabriel Oprea urma să beneficieze de creşterea de salariu.

Surse oficiale arătau că indemnizaţiile preşedintelui, prim-ministrului şi preşedinţilor celor două Camere parlamentare vor fi majorate la 21.540 lei brut, remuneraţie acordată şi şefului ICCJ, iar salarizarea vicepremierului va fi fixată la 20.000 lei brut.

Ordonanţa a fost respinsă de Senat în noiembrie 2015, şi se află în sertarele comisiei de muncă de la Camera Deputaţilor, mai arată agenţia de presă. Ordonanţa ar urma să fie dezbătută la începutul sesiunii din februarie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button