Sport

FC BRAȘOV. Mihai Stere: „Este posibil ca suporterii să fie reticenți, dar le promit că vom munci pentru a ne îndeplini obiectivul”

 

Noul antrenor al „stegarilor”, Mihai Stere, a fost prezentat oficial astăzi, la sediul clubului.

„Sperăm că totul va fi în regulă, că vom avea rezultate mai bune și că ne vom atinge obiectivul, promovarea în Liga 1”, a declarat președintele „galben-negrilor”, Vasile Dochița. 

„Le mulțumesc celor din conducere pentru că au avut încredere în mine și în echipa cu care voi lucra. Este prima mea experiență ca „principal”, dar în ultimul timp am învățat multe de la Adrian Szabo. Un antrenor nu poate garanta rezultate, dar pot promite că la echipă va exista disciplină, respect și că se va munci. E clar că se putea mai mult în prima parte a campionatului. Cele 12 puncte pierdute pe teren propriu au contat enorm. Știu că doar rezultatele mă vor ține în funcție. Este o presiune, dar mi-am asumat-o. Toate meciurile rămase de disputat sunt importante. Nu îmi place să pierd, vreau să câștig în tot ceea ce fac. Este posibil ca suporterii să fie reticenți. Le pot promite că vom munci pentru a ne îndeplini obiectivul”, a comentat Mihai Stere.

Despre perioada imediat următoare, tehnicianul a opinat: „Trebuie să aducem jucători care pot evolua la un nivel ridicat. În primul rând va conta caracterul fotbalistului. Va urma o perioadă cu antrenamente tari. Liga 2 a demonstrat că cine poate alerga din primul până în ultimul minut câștigă”.
Reunirea „stegarilor” este programată luni, la ora 11.00, la Stadionul „Tineretului”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button