Delicte

Un BRAȘOVEAN a încercat să introducă ilegal în țară tutun și țigări

 

Un brașovean în vârstă de 48 de ani a fost prins de polițiștii de frontieră din Nădlac încercând să introducă ilegal în țară 4.000 de țigări și 1,2 kilograme de tutun. Bărbatul, pe nume Ladislau B., s-a prezentat, alaltăieri, pentru control la Sectorul Poliției de Frontieră Nădlac, șofând un autoturism marca Volkswagen Turan, înmatriculat în Olanda.

Spre ghinionul său, cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au descoperit că acesta avea în mașină 4.000 de țigări și 1,2 kilograme de tutun.

Luat la întrebări de polițiști, brașoveanul le-a declarat că a cumpărat țigările de la o persoană necunoscută, dintr-o piață din Budapesta, cu 80.000 de forinți, iar tutunul – de la un magazin din Ungaria, cu 43.226 de forinți. El a precizat că atât tutunul, cât și țigările erau pentru consum propriu.

Chiar și așa, acestea au fost confiscate, iar polițiștii de frontieră continuă cercetările pentru contrabandă și deţinere în afara antrepozitului fiscal a peste 1000 gr de tutun, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale, conform glsa.ro.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button