Expres

LOTO. SCANDAL la tragerile de aseară

 

Emisiunea „Lozul cel mare” de pe TVR 1, de joi seară, în cadrul căreia urma să fie prezentate în direct tragerile loto, nu a mai fost difuzată. După câteva secunde de emisie, TVR a introdus pe post un calup de publicitate şi fragmente din emisiuni. Problemele din studioul TVR al Loteriei Române, studio care nu e în sediul televiziunii publice, au început încă din primele momente ale transmisiei dedicate tragerii loto. Prezentatorii au fost luaţi prin surprindere, fiind filmaţi vorbind cu un angajat atunci când a început emisiunea. Atunci când trebuia să înceapă prima tragere, cea de la Joker, a fost difuzat un calup de publicitate şi apoi au fost difuzate fragmente din alte emisiuni.

Reacţiile jucătorilor nu au întârziat să apară pe pagina de Facebook a Loteriei Române, mulţi arătându-şi nemulţumirea pe reţeaua de socializare: „Borfașilor , nu vă mai ajunge cât furaţi ? S-a stricat maşinăria de furat? DNA-ul ce face ? Nu mai jucaţi la ăştia, e furt pe faţă”; „Măgărie ordinară… păcăliţi sărmanii oameni care se încred în jocul vostru murdar”; „Ce probleme tehnice aţi avut, bre ? Nu e prima dată când aveţi astfel de probleme în timpul transmisiunii. Dacă TVR nu mai are bani, reziliaţi contractul cu ei. Dar probabil nu aveţi niciun interes”.

Reprezentanţii Loteriei Române nu au răspuns inițial întrebărilor adresate de jucători pe pagina de Facebook, care voiau să ştie dacă mai are loc tragerea loto şi dacă va fi transmisă. Aceeaşi lipsă de reacţie pe această temă a fost remarcată şi pe pagina de Facebook a TVR 1. Nici după o oră, televiziunea publică nu a început transmiterea rezultatelor la loto în direct. La un moment dat nu era clar dacă tragerile loto au avut sau nu loc.

Într-un târziu, Loteria Română a postat pe pagina sa de Internet și pe Facebook un comunicat: „Tragerile loto de astăzi, 10 decembrie, nu au putut fi vizionate în direct, pe TVR1, în intervalul orar anunţat şi în condiţiile obişnuite, din cauza unor probleme tehnice ce ţin de transmisiunea tv. C.N. „Loteria Română” S.A. îşi cere scuze pentru acest inconvenient şi va invită să vizualizaţi rubrica „Rezultate” a site-ului www.loto.ro, unde vor fi postate rezultatele tragerilor de astăzi, imediat după încheierea procesului de omologare. Totodată subliniem faptul că înregistrarea tragerilor loto de astăzi va fi postată şi va putea fi vizualizată pe site-ul Loteriei Române. Precizăm că acest inconvenient de natură tehnică nu afectează în niciun fel securitatea tragerilor loto şi nici nu influenţează caracterul aleator al acestora, tragerile loto desfăşurându-se, că de obicei, în prezenţa şi sub supravegherea comisiei formată din reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor Publice, Ministerului Administraţiei şi Internelor, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Ministerului Tineretului şi Sportului, Biroului Român de Metrologie Legală şi C.N.L.R.”.

Reprezentanții Loteriei Române au postat numerele și ulterior înregistrarea tragerilor de joi seară. Ultima dată când extragerile loto nu au fost transmise în direct a fost pe 1 noiembrie, când era doliu național, pentru victimele din Colectiv.

Citiți și:

LOTO. Numerele câștigătoare de astăzi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button