Timp liber

Concurs de sărbători

 

Câștigătorii concursului și premiile:
Igyarto Ibolya – un porc
Ganga Daniela – un brad
Stelian – un coș cu produse de Crăciun

Felicitări!

Am început numărătoarea inversă… se apropie sărbătorile de iarnă. Ușor, ușor intrăm în atmosfera de sărbătoare – ne gândim la cei dragi, ne amintim de copilărie și de Moș Crăciun, de cel mai trăsnit cadou pe care l-am primit,  ieșirile cu prietenii la colindat sau aroma ceaiului cu scorțișoară al mamei. Este o perioadă deosebită, în care ne încărcăm din plin cu sentimente de bucurie și gânduri de recunoștință.

Dacă și pentru tine sărbătorile de iarnă sunt speciale, povestește-ne o amintire dragă din această perioadă minunată și poți câștiga, prin tragere la sorți, cadouri care să te pregătească de Crăciun.

Premii:
Primul câștigător extras – un porc întreg sau tranşat, în funcţie de dorinţa câştigătorului
Al doilea câștigător extras – un brad
Al treilea câștigător extras – un coş cu produse de Crăciun

Pentru a participa la concurs, trebuie doar să  lași un comentariu în subsolul acestei pagini, în care să ne poveștești amintirea ta.

Campania se desfăşoară în perioada 4 decembrie – 15 decembrie 2015, iar câştigătorii vor fi desemnaţi miercuri, 16 decembrie 2015.

Ridicarea premiilor se poate face până în data de 18 decembrie, orele 15.00, contactând în prealabil  Departamentul de Marketing al Grupului de Presă Transilvania Expres, la numărul de telefon 0268 549 712 – int. 125.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button