Sport

SURPRIZĂ. Nou antrenor la STEAUA!!!

 

FCSB, cu Nicolae Dică în rol de „principal”, a terminat aseară la egalitate, 1-1, în deplasarea de la Cluj cu ASA Tg. Mureș, astfel că are emoții în privința „prinderii” play-off-ului Ligii 1.

Drept urmare, patronul Gigi Becali a fost nevoit să acționeze rapid, declarând în miez de noapte la Digi Sport: „De mâine (astăzi – n.r.), de la ora 10.00, la antrenament la Mogoşoaia va fi Laurențiu Reghecampf cu tot staff-ul său. M-am înţeles cu el. E sub contract, dar Steaua e Steaua. Nu a putut refuza oferta mea. Am convenit cu el să nu dăm detalii din contract. Nu asta e important”.

Foarte probabil, Becali i-a achitat clauza, de 400.000 de euro, de reziliere a contractului cu formația bulgară Litex Loveci.

De asemenea, șeful Stelei a anunțat că Mirel Rădoi va rămâne în funcția de director sportiv, iar Dumitru Dumitriu va continua în staff, dacă dorește.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button