112

Update. Femeia care a murit în accidentul de pe DN10 avea 36 de ani şi era învăţătoare

Aceasta studiase la Facultatea de Psihologie şi Pedagogie Braşov!

 
Femeia care şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie produs ieri seară, în jurul orelor 20.00, pe DN 10, la ieşire din localitatea Pătârlagele (judeţul Buzău), avea 36 de ani şi era învăţătoare la Liceul Tehnologic Pătârlagele, localitate în care îşi avea şi domiciliul, conform reporterbuzoian.ro. În trecut, ea studiase la Facultatea de Psihologie şi Pedagogie Braşov, conform profilului său de Facebook.
 
Anca Maria Voica a decedat după ce un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a pătruns pe contrasens şi a spulberat maşina în care erau ea şi fiica acesteia în vârstă de 7 ani. În urma impactului, autoturismul şoferiţei s-a rupt în două, fiind un miracol că fetiţa de şapte ani a supravieţuit.
Șoferul care a provocat accidentul a fost verificat cu etilotestul, rezultând că avea 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În urma tragediei, mesajele de durere „curg” pe pagina de Facebook a învăţătoarei. Totodată, oamenii se roagă ca fetiţa în vârstă de 7 ani să se facă bine. „Mămica ei e lângă ea cum era mereu şi nu va lăsa să i se întâmple nimic rău!”, este una dintre postările apropiaţilor Ancăi. 
 
CITIŢI ŞI:
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button