112

S-a aruncat în faţa tramvaiului, dorind să se sinucidă!

 
Înglodat în datorii, un bătrân din Arad a încercat să-şi pună capăt zilelor, aruncându-se în faţa unui tramvai. Bărbatul în vârstă de 85 de ani a fost lovit de mijlocul de transport în comun, ieri după-masă, în staţia de la Podgoria, pe sensul de mers spre centrul oraşului. Din fericire, impactul nu i-a fost fatal! Motivele pentru care a recurs la gestul extrem au ieşit la iveală după ce în buzunarul hainei sale a fost găsit un bileţel, în care omul scrisese că nu mai vrea să trăiască, întrucât are credite luate de la bănci pe care nu mai reuşeşte să le plătească. Mai mult de atât, bătrânul avea pregătiţi banii pentru înmormântare…
În urma tentativei de sinucidere, omul a fost preluat de un echipaj SMURD şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad. Potrivit medicului şef UPU-SMURD Arad, Monica Puticiu, citat de aradon.ro, pacientul a fost supus testelor medicale, care nu au scos la iveală leziuni, apoi bărbatul a fost trimis la Radiologie, pentru alte investigaţii. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button