112

Român împuşcat mortal într-o vilă unde se afla la furat

 

Românul, care intrase prin efracţie într-o vilă pentru a fura, a fost împuşcat mortal de proprietar, după cum a relatat Corriere della Sera. Francesco Sicignano, un pensionar de 65 de ani, trezit de zgomote suspecte, a luat o armă de foc şi a ieşit în holul vilei sale, situată la periferia oraşului Milano. El a observat o persoană în întuneric şi a tras un foc de armă, împuşcându-l mortal pe un român de 28 de ani. Apoi, pensionarul italian a ieşit pe balcon şi a tras două focuri în aer, în momentul în care a văzut alte persoane ce fugeau din locuinţa sa. Italianul a fost reţinut sub acuzaţia de omor calificat prin exces în legitimă apărare.

Incidentul a avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi în localitatea Vaprio D’Adda, situată în provincia italiană Milano. Carabinierii au stabilit că în urmă cu un an pensionarul făcuse o plângere pentru furt. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button