Politic

Dragnea, despre Ponta la Guvernare: „Onorăm orice invitaţie la dialog cu Iohannis”

 

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică, întrebat dacă social-democrații vor negocia cu președintele Klaus Iohannis schimbare Guvernului, că „bineînţeles că PSD va onora orice fel de discuţii, pe orice temă, și nu vor refuza dialogul”, însă așteaptă o invitație.

„Orice invitaţie care va veni din partea preşedintelui României la PSD, va fi onorată de noi. Orice invitaţie, pe orice temă”, a spus Liviu Dragnea, cu privire la atitudinea sa ca preşedinte al PSD.

Întrebat dacă va onora inclusiv invitații pe tema schimbării premierului Victor Ponta din fruntea Guvernului, Dragnea a precizat că PSD „nu își permite să refuze” nicio invitație.

„Preşedintele României, ales de peste şase milioane de români, dacă va face o invitaţie la PSD, această invitaţie va fi onorată pentru orice fel de discuţie. Noi nu ne permitem să refuzăm o invitaţie la dialog. Eu fac invitaţie la dialog de aproape o lună de zile. Bineînţeles că participăm la orice fel de discuţie”, a spus Dragnea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button