Sport

BRAȘOV. Greg Lindqvist: „M-a durut inima când am văzut tribunele goale. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă la Brașov”

  • tribuna.jpg
  • tribune.jpg
 

Corona Brașov a pierdut aseară, 3-6, meciul cu Ferencvaros din Liga Mol la hochei pe gheață.

La conferința de presă de după joc, Greg Lindqvist, fostuș antrenor al „lupilor”, acum tehnicianul celor de la Ferencvaros, a comentat: „Brașovul are o echipă bună. Are atacanți de valoare, dar suferă în ceea ce privește fundașii. Totuși, cred că va reuși să adune puncte în această compeitiție. Sunt bucuros că am învins. Mi-a fost greu să fiu adversarul Brașovului pe acest patinoar. La început m-am îndreptat spre banca gazdelor, cum eram obișnuit. Sunt foarte trist pentru Brașov. Îmi amintesc bine momentul în care am ajuns aici. Primul meci a fost cu Ujpest, iar în tribune erau vreo 300 de oameni. Apoi, meci de meci tribunele erau pline, iar acum s-a ajuns din nou la 300 de spectatori. E trist, Corona era pe drumul cel bun spre a deveni un factor important în hocheiul românesc. M-a durut inima când am văzut tribunele goale. Nu e treaba mea și nu vreau să vorbesc prea mult despre această decizie a federației de a programa meciurile din Liga Națională în zilele în care se joacă și Liga Mol. Nu am mai văzut așa ceva nicăieri. Poate doar când am fost la Salzburg, jucam în EBEL și în liga Austriei, dar acolo aveam un lot de 60 de jucători. Am discutat și cu Otto (Otto Keresztes, antrenorul Coronei – n.r.) și nu înțeleg de ce Corona nu se axează și nu își pune toate forțele în Liga Națională, pentru a câștiga acea competiție. E clar că în Liga Mol fără stranieri nu intri în play-off și în aceste condiții îmi este greu să înțeleg de ce sunt trimiși juniorii la meciurile din Liga Națională. S-ar putea rata ambele competiții”.

La rândul său, Otto Keresztes, „principalul” brașovenulor a punctat: „Am primit rapid trei goluri și a fost greu să revenim. Totuși mi-a plăcut că băieții nu au cedat și au luptat până la final. E un lucru pozitiv. Am avut și multe ocazii clare, dar nu am putut trimite pucul în plasă. Trebuie să muncim în continuare, să credem în noi, nu trebuie să băgăm capul în pământ. Eu respect ce spune conducerea clubului când alcătuiesc echipele pentru cele două competiții. E greu, nu știm cum ar reacționa federația maghiară dacă am trimite puștii să joace în Liga Mol, dar tototadă trebuie să «prindem» play-off-ul în Liga Națională. Mi-aș dori să trimitem echipa bună în competiția care contează mai mult pentru noi, dar nu pot controla acest lucru”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button