Sănătate

ŞPAGA la medic. Va exista un set de tarife

 

Legiferarea şpăgii va fi, de fapt, un set de tarife pentru medici, bine reglementat, tip onorariu, care există şi în alte ţări europene, după cum susţine ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.
„Trebuie să dăm posibilitatea ca cei care muncesc mai mult să poată câştiga suplimentar. Adică, dacă medicul vrea să aibă pacienţi privaţi, trebuie să-i dăm posibilitatea să facă acest lucru şi în spitalul public. Nu trebuie să mai meargă el la nu ştiu ce clinică privată. Pleacă de la spitalul de stat, se duce acolo, pierde timp, pacientul este trimis de multe ori intenţionat de la spitalul public în partea cealaltă şi tot aşa, pierde toată lumea. Aşa va fi vorba de tarife foarte bine reglementate împreună cu conducerea spitalului şi onorarii pentru medici. Deci nu este vorba de şpagă şi ar trebui să ne iasă din minte acest cuvânt”, a comentat ministrul, care a precizat că aceste onorarii vor fi fiscalizate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button