Sport

FC BRAȘOV. Vasile Dochița: „Nu vom fi victimă sigură cu Astra”

 

FC Brașov se va duela în optimile de finală ale Cupei României cu Astra Giurgiu. Meciul va avea loc pe 27, 28 sau 29 octombrie, pe Stadionul „Tineretului”.

„Am căzut cu cea mai în formă echipă din România, lidera Ligii 1. Astra este o formație foarte puternică, nu ne-am dorit să dăm peste ea. Era singura grupare pe care am fi vrut să o evităm, dar asta este situația. Ne vom juca șansa și, cu siguranță nu vom fi victimă sigură în acest duel”, a declarat președintele „stegarilor”, Vasile Dochița.

„Șumi”: „E un meci special pentru mine”

De partea cealaltă, Marius Șumudică, antrenorul giurgiuvenilor, ne-a declarat: „Mai este mult până la meciul din Cupa României, până atunci ne concentrăm pe ce avem de făcu în campionat. Vom trata cu maximă seriozitate confruntarea cu FC Brașov, vrem să ne calificăm în faza următoare. Pentru mine va fi un meci special, am antrenat-o pe FC Brașov și m-am simțit foarte bine în acest oraș”. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. FC Brașov – Astra Giurgiu, în optimile Cupei României


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button