Delicte

SPARGERE. A furat sume importante de bani, dintr-o locuinţă, folosind cheia potrivită!

 
Un bărbat care a pătruns într-o locuinţă din Şimoneşti, ieri dimineaţă, reuşind să fure de acolo 10.000 de lei, 3.000 de euro şi 1.000.000 de forinţi, a fost prins de poliţişti, după câteva ore de la furt. Spre norocul victimei, poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul.
Postul de Poliţie Şimoneşti a fost sesizat pe la orele 11.00 de un localnic cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa şi au sustras banii. 
„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Odorheiu Secuiesc, din primele verificări rezultând că autorii au pătruns în locuinţa reclamantului prin folosirea unor chei potrivite și din două dulapuri au sustras 10.000 de lei, 3.000 de euro și 1.000.000 de forinți, cauzând un prejudiciu estimat la 38.000 de lei”, a explicat purtătorul de cuvânt al IJP Harghita, Filip Gheorghe. 
După câteva ore, poliţiştii Secției 3 Poliţie Rurală Odorheiu Secuiesc, beneficiind de sprijinul poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale Târgu Mureș, l-au depistat pe O.R., de 34 de ani, din Nadeş – judeţul Mureş, de la care au fost recuperaţi toţi banii sustraşi.
Individul a fost reţinut pentru furt, urmând să fie propus spre arestare preventivă. 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button