112

A făcut un accident grav cu maşina de abia recuperată din mâinile unui hoţ

 
Un conducător auto care de abia îşi recuperase autoturismul furat de un bărbat pe care îl luase la ocazie a fost implicat într-un accident grav, ieri seară, pe DN 1C. Bărbatul circula cu Volkswagenul de la Dej spre Gherla, în momentul în care a intrat în coliziune cu maşina unei şoferiţe din Buneşti. Din primele cercetări, femeia a virat spre stânga, pentru a intra la o pensiune de pe marginea drumului, fiind lovită de autovehiculul Volkswagen. În urma impactului, maşina ei a fost proiectată într-un şanţ, iar de acolo, într-un podeţ din beton. Conducătoarea auto a fost scoasă din autoturismul Ford de către specialiştii de la Descarcerare. Cei doi conducători auto implicaţi în accident au fost preluaţi de echipaje medicale.
Conform gherlainfo.ro, bărbatului implicat în accident îi fusese sustras autoturismul ieri dimineaţă, pe când se întorcea spre casă. Acesta ar fi luat la ocazie un bărbat din Reteag, iar când a părăsit maşina pentru puţin timp, călătorul a trecut la volan şi a demarat în trombă. Proprietarul a anunţat la 112 furtul, iar după câteva ore, autoturismul a fost găsit, abandonat, în Dej, aşa că omul a mers să-l recupereze.  
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button