Expres

ULTIMA ORĂ. Noi conflicte la granița sârbo-croată. Imigranții au rupt gardul care îi împiedica să intre în Croația. Ungaria se izolează complet de restul Europei

 

După decizia autorităților ungare de a sigila granițele cu Serbia, aproximativ 4.000 de refugiați s-au îndreptat către punctul de frontieră sârbo-croat, unde au rupt gardul care trebuia să îi împiedice să intre necontrolat pe teritoriul croat.

Potrivit ultimelor date, după decizia autorităților de la Budapesta de a sigila toate granițele cu Serbia și România, Croația a devenit noua poartă spre Occident a imigranților.

Oficialii de la Zagreb au declarat miercuri că vor să împiedice, la rândul lor, ca teritoriul croat să fie folosit ca zonă de tranzit de către imigranții veniți din Orientul Mijlociu.

Autobuzele care duc imigranții de la granița Serbiei cu Macedonia la granița sârbo-croată, circulă neîntrerupt. Odată ajunși la punctul de frontieră dintre Serbia și Croația, imigranții sunt nevoiți să aștepte alte autobuze, care îi transportă către Zagreb. Potrivit jurnaliștiilor de la fața locului, imigranții și-au pierdut răbdarea și au rupt gardul care îi împiedica să intre pe teritoriul Croației.

Între timp, Ungaria a decis să se izoleze complet și a anunțat că va ridica un gard și la granița cu Croația.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button