112

O asistentă medicală în vârstă de 32 de ani A MURIT după ce maşina în care se afla s-a răsturnat!

 
O femeie în vârstă de 32 de ani şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă, după ce maşina în care se afla ca pasageră, pe locul din dreapta faţă, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, la intrare în localitatea Dănceu, judeţul Mehedinţi. La volan se afla un bărbat de 39 de ani. Acesta ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, iar maşina s-a răsturnat. Victima decedată, o asistentă medicală, era mamă a doi copii, potrivit adevarul.ro. 
„În această dimineaţă, în jurul orei 06.30, paramedicii Smurd din cadrul Staţiei de pompieri Vânju Mare, au intervenit la un accident rutier cu victime, produs între localităţile Pătulele şi Dănceu. Un autoturism în care se aflau două persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Una dintre persoane, o femeie în vârstă de 32 de ani, a fost găsită de pompieri în afara autoturismului, decedată, iar cealaltă victimă, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 39 de ani, avea multiple traumatisme”, a declarat Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU „Drobeta”.
Conducătorul auto a fost transportat la spital. Potrivit unor surse, acesta ar fi consumat băuturi alcoolice, înainte de a se urca la volan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button