Expres

Doliu la ZOO! Unul dintre puii de panda născuţi săptămâna trecută a murit

 
Este tristeţe mare la grădina zoologică din Washington, unde doi pui de urs panda gigant se născuseră, la sfârşitul săptămânii trecute… Din nefericire, cel mai mic dintre pui a murit, ieri, după cum informează AFP. „Este o pierdere foarte grea pentru noi”, a mărturisit Dennis Kelly, directorul grădinii zoologice Smithsonian. El a explicat că este foarte greu să transformi aceste „mici creaturi” în animale viguroase.
Micuţii se născuseră sâmbăta trecută şi nu aveau dimensiuni mai mari decât un şoarece. Primul născut cântărea 86,3 de grame iar al doilea, 138 de grame, conform reprezentanţilor grădinii zoologice.
Îngrijitorii se ocupau alternativ de fiecare micuţ, cât celălalt rămânea cu mama lui. „Când l-am luat la ultimul schimb de dimineață pe cel mai mic, am remarcat imediat că este slăbit și are probabil dificultăți respiratorii”, a declarat medicul veterinar Don Neiffer, precizând că puiul a fost plasat sub asistență respiratorie. La un moment dat, părea că starea lui se îmbunătăţeşte, dar apoi s-a agravat şi puiul a murit. Atenţia specialiştilor se concentrează acum asupra celuilalt pui, care pare să fie sănătos.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button