112

ANCHETĂ. O femeie de 46 de ani a murit la spital, la o lună de la o agresiune

 

O femeie în vârstă de 46 de ani, care era internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, în urma unei agresiuni suferite în cursul lunii iulie, a murit, ieri, în ciuda eforturilor depuse de medici de a-i salva viaţa.

Potrivit reprezentanţilor IJP Bistriţa-Năsăud, în seara de 14 iulie, un tânăr de 21 de ani şi un bărbat de 45 de ani, din comuna Teacă, de unde era şi victima, au agresat-o fizic pe femeie, provocându-i leziuni grave. În momentul comiterii faptelor, cei doi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Dat fiind decesul victimei, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dispus schimbarea încadrării juridice a faptelor din „lovire sau alte violenţe” în infracţiunea de „loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie propuşi spre arestare preventivă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button