Politic

Azi se negociază Codul Fiscal!

 

Astăzi au loc negocieri pe tema Codului Fiscal. Reprezentanţii partidelor se vor întâlni la Parlament pentru a discuta despre modificarea legii retrimisă celor două camere de preşedintele Klaus Iohannis. Consultările sunt la nivel tehnic. Liderii PNL spus că acestea trebuie să fie urmate şi de discuţii la nivelul liderilor partidelor politice înainte de sesiunea parlamentară extraordinară din 24 august, în care se va discuta reexaminarea Codului Fiscal, conform Mediafax.

Ieri seara, premierul Victor Ponta a declarat că în cadrul discuţiilor avute la Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu reducerea TVA la 20%.

„Preşedintele a zis da, cu 20% sunt în regulă, cu celelalte chestiuni, haideţi să intre în vigoare, de exemplu cu taxa specială (taxa pe construcţii speciale – n.r.) sau cu acciza, de la o dată ulterioară. Eu nu le consider pe acelea esenţiale, ci TVA de 20% şi restul prevederilor. La fel şi guvernatorul, dar decizia aparţine Parlamentului”, a declarat premierul, la România TV. Premierul a repetat faptul că reducerea TVA este sustenabilă din punct de vedere economic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button