112

Bebeluş dus în stare gravă la spital, ÎN CONDIŢII SUSPECTE

 
Un bebeluş de un an şi trei luni a fost transportat în stare gravă la spital, ieri dimineaţă, prezentând leziuni la nivelul corpului şi urme de violenţă, motiv pentru care medicii au sesizat Poliţia. Cazul a fost anunţat prin 112 de cei de la secţia Primiri Urgenţe a Spitalului Oraviţa. 
Potrivit reprezentanţilor IJP Caraş-Severin, copilaşul a fost dus la spital de concubinul mamei sale. Bărbatul le-a declarat agenţilor că bebeluşul s-a înecat cu o bucată de pâine, în dimineaţa respectivă, aşa că el şi mama micuţului i-au acordat îngrijiri medicale, apoi au solicitat o ambulanţă.
Dar, medicii au stabilit că minorul suferea de hipotermie, insuficienţă respiratorie acută, existând şi suspiciuni de hemoragie internă.
„Întrucât cazul este deosebit, a fost solicitată ambulanța cu un medic pediatru, pentru a fi transportat și a i se acorda îngrijiri de specialitate. Minorul a fost transportat la Timișoara pentru continuarea investigațiilor medicale”, se menţionează într-un comunicat al Poliţiei. 
În cauză, au fost sesizaţi reprezentanţii Protecţiei Copilului. 
Cercetările continuă şi la nivelul Poliţiei, pentru loviri sau alte violenţe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button