Sport

Lucian Bute: „Obiectivul meu este să devin campion mondial pentru a doua oară”

 

Lucian Bute și-a regăsit motivația. După o pauză de 19 luni, pugilistul român va urca din nou în ring. Sâmbătă, Bute va boxa la „Centre Bell” din Montreal cu italianul Andrea Di Luisa, confruntarea fiind programată pe durata a 10 reprize. Ajuns la 35 de ani, Bute a menționat că obiectivul său este să redevină campion mondial.

„Această luptă va fi crucială pentru următoarea mea mișcare. O tratez ca pe cel mai important meci și îmi iau adversarul foarte în serios. Sunt foarte nerăbdător să lupt din nou. Eram pregătit să revin și să lupt cu oricine, iar faptul că acest meci va avea loc la «Centre Bell», arenă pe care o consider casa mea, reprezintă un mare avantaj pentru mine. Fanii mei m-au susținut de-a lungul carierei și sper că vor veni din nou să mă încurajeze. Am nevoie de ei și le sunt dator un meci mare. Obiectivul meu este să devin campion mondial pentru a doua oară și să beneficiez de șansa de a unifica titlurile. Acum sunt concentrat doar asupra meciului cu Di Luisa. După ce voi câștiga această luptă, așa cum sper, îmi doresc să înfrunt unul dintre actualii campioni la super-mijlocie sau un challenger bine cotat, care să-mi ofere șansa să lupt iarăși pentru titlul mondial”, a declarat Lucian Bute într-un interviu pentru The Ring Magazine.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button