Delicte

Jericho, fratele leului Cecil, a fost şi el ucis!?

 

Jericho, fratele leului Cecil, ucis săptămâna aceasta de către un stomatolog american, a fost ucis şi el. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în Parcul Naţional Hwange, în Zimbabwe, a declarat Johnny Rodrigues, directorul Centrului de comandă pentru conservare din Zimbabwe, conform CNN. Jericho era considerat apărătorul puilor lui Cecil. Momentan nu se ştie cine este vânătorul care l-a împuşcat.

Totuşi, alte voci spun că Jericho ar fi încă în viaţă. Mai mulţi lucrători de la rezervaţie spun că acesta nu a fost ucis, conform emiţătorului pe care îl poartă.

Amintim că Cecil, care era animal protejat, a fost ucis ilegal, provocând un val de furie în întreaga lume. Autorităţile locale cer extrădarea stomatologului american Walter Palmer. Acesta a primit mai multe ameninţări cu moartea. Walter James Palmer a fost nevoit să-şi închidă cabinetul medical pe care îl avea în oraşul Bloomington, după valul de critici şi ameninţări.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button