Delicte

Anchetă la loterie, după afişarea unui număr câştigător înainte să fie extras

 

O reprezentare grafică de televiziune a părut să prezică un număr câştigător la loterie înainte ca acesta să fie extras! S-a întâmplat recent, în direct la televiziunea sârbă, informează BBC News online. Astfel, în timpul emisiei, numărul 21 a fost afişat pe ecran înainte ca bila să fie extrasă. 11 persoane au fost interogate de poliţie, după acest incident.  Loteria sârbă de stat a afirmat că este vorba despre o „pură coincidenţă“ şi o eroare tehnică. Directorul loteriei a demisionat.

Amintim că şi în România sunt suspiciuni legate de loterie, dar de altă natură. Loteria Română este urmărită penal pentru desfăşurarea fără licenţă de activităţi în domeniul jocurilor de noroc de tip slot-machine, în perioada 2006-2014. În acest dosar, prejudiciul depăşeşte 100 de milioane de euro, potrivit Parchetului Curţii de Apel Bucureşti.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button