Politic

Liviu Dragnea vrea șefia PSD

 

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, şi-a anunţat azi decizia de a candida la şefia interimară a partidului, în şedinţa Comitetului Executiv care va avea loc miercuri, până la organizarea unui congres.

„În urma discuțiilor pe care le-am avut în ultimele zile cu foarte mulți colegi am decis ca mâine să cer votul de încredere pentru a prelua atribuțiile de președinte al PSD. Acest vot va fi urmat de un plan concret de acțiuni atât politice, cât și administrative, care să pregătească atât toamna politică, cât și anul care va urma” a anunțat Dragnea la sediul PSD. 

În acest moment, interimar la șefia PSD este Rovana Plumb. 

Întrebat dacă l-a anunțat pe premierul Victor Ponta de intenția sa, Dragnea a răspuns: „Nu vreau să îl implic pe Victor Ponta în aceste discutii. Îl implică alții. Eu sunt prieten și camarad cu Victor Ponta din 2010. Și cu fapta, și cu gândul, și mâine și după mâine. Niciodată nu voi face ceva împotriva lui Victor Ponta”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button