Politic

Udrea: „Avem o clasă politică laşă, fricoasă…“

  • elenaudrea.jpg
 

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, azi, la Secţia 2 Poliţie din Capitală, unde trebuie să meargă după ce a fost pusă sub control judiciar în dosarul Microsoft. Aceasta este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere. „E foarte greu să-ţi formezi o apărare în condiţiile în care acuzaţiile sunt extrem de vagi”, a spus Elena Udrea.
Fostul ministru a vorbit şi despre perioada detenţiei. „E foarte greu când stai într-o cameră de 9 metri pătraţi cu patru persoane şi stai mai mult întins pentru că nu te poţi mişca încep să te mai lase articulaţiile. Nu ar trebui să existe practica aceasta abuzivă a arestărilor preventive”, a spus Elena Udrea.
„ Avem o clasă politică laşă, fricoasă, îngrozită, lideri politici slabi, care din păcate fac foarte mult rău acestei ţări. Uitaţi-vă că unul a fugit în Turcia, să sperăm că se întoarce, alţii sunt ascunşi. Cei care ar trebui să facă opoziţie”, a mai afirmat aceasta, conform Digi 24.

Udrea a mai spus că  va merge la Băile Boghiş, unde l-a invitat şi pe fostul preşedinte Traian Băsescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button