Expres

BRAȘOV. Alertă meteo!!! Se apropie vijelii, descărcări electrice…

  • article_435377_1.jpg
 

Vremea se va schimba radical, fiind așteptate ploi torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie, în următoarele ore, în Brașov, și în restul țării, după cum avertizează meteorologii. Atenționarea meteo este valabilă de astăzi, orele 21.00, până mâine, orele 21.00. „În intervalul menționat, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, în noaptea de miercuri spre joi (6.05 – 7.05) în special în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Oltenia și în cea mai mare parte a Moldovei, precum și în zonele montane, iar pe parcursul zilei de joi, 7 mai, cu precădere în Transilvania, Muntenia, Dobrogea, Moldova și local în Oltenia.

Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie și, pe arii restrânse, căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și izolat 30…40 l/mp”, au atenționat reprezentanții ANM.

foto – evz.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button